Sonos S2 – o aplicație nou anunțată de Sonos

Lansează Sonos o aplicație nouă?

În iunie, Sonos va lansa Sonos S2, o nouă aplicație și sistem de operare care vor susține viitoarea generație de produse și experiențe.

Ce schimbări va aduce Sonos aplicației noi?

Sonos S2 va include funcții noi, îmbunătățiri de utilizare și o personalizare mai profundă. Noua aplicație va suporta și tehnologii audio de rezoluție înaltă pentru muzică și home theater.

Cum pot obține aplicația Sonos S2?

Vei primi o notificare când aplicația va fi disponibilă în iunie. Poți da clic pentru a o descărca. Toate setările și preferințele tale se vor actualiza automat.

Cum pot distinge între cele două aplicații?

Aplicația pe care o folosești acum va fi redenumită Sonos S1 Controller, iar aplicația compatibilă cu S2 va fi numită de acum Sonos.

Sonos mi-a spus anterior că boxele mele erau legacy sau moderne. De ce le numiți acum S1 și S2?

Sonos a schimbat denumirea produselor legacy și moderne pentru a se alinia mai bine cu noua experiență a aplicației. Produsele legacy Sonos vor fi numite S1 compatibile, iar cele moderne S2.

Pot păstra sistemul meu așa cum este dacă nu vreau să fac un upgrade?

Da. Dacă vrei să păstrezi sistemul așa cum este, nu trebuie să faci nimic. Aplicația pe care o folosești va fi redenumită Sonos S1 Controller și va continua să funcționeze cu toate produsele și serviciile tale existente. Nu e necesară nicio acțiune.

Dacă continui să folosesc aplicația S1 Controller, ce înseamnă asta pentru viitorul meu?

Alegând să folosești aplicația S1 Controller, poți continua să folosești sistemul așa cum faci acum. În continuare, sistemul tău va primi corecții de erori și actualizări de securitate, dar nu va primi noi funcționalități software ca cele din S2.

Dacă achiziționez un produs nou de la Sonos în viitor, îl pot adăuga la sistemul meu S1?

Produsele lansate după aprilie 2020 nu pot fi adăugate la un sistem S1. Ele vor veni preinstalate cu software-ul S2, și nu vor fi compatibile cu aplicația S1 Controller.

Ce se întâmplă dacă unele produse din sistemul meu sunt compatibile S2 și altele nu?

Poți continua să folosești aplicația S1 Controller pentru a controla sistemul tău. Ai și opțiunea de a crea două sisteme separate: unul cu produse compatibile S2 și unul cu produse necompatibile.

Toate aceste modificări înseamnă că Sonos nu mai încetează suportul software pentru playerele sale mai vechi?

Vei putea continua să folosești produsele Sonos mai vechi cu aplicația S1 Controller. Aplicația va primi corecții de erori și actualizări de securitate, dar nu va primi funcționalități noi software.

Dacă îmi schimb telefonul, voi putea încă să descarc aplicația S1 Controller?

Da, dacă alegi să îți schimbi telefonul, vei putea descărca aplicația S1 Controller.

Cum va arăta controlul a două sisteme separate cu S1 și S2?

În iunie 2020, aplicația Sonos pe care o folosești acum va fi redenumită S1 Controller. Vei avea opțiunea de a descărca noua aplicație Sonos pentru a separa player-ele S1 și S2, pentru a asigura că produsele S2 primesc cele mai recente funcționalități software. Odată separate, vei avea două aplicații diferite pentru a gestiona sistemul, și nu vei putea grupa boxele S1 și S2 așa cum faci acum.

Pot grupa un sistem S1 și unul S2 împreună?

Dacă menții sistemul tău pe aplicația S1 Controller, poți continua să îl folosești așa cum faci acum. Dacă decizi să descarci noua aplicație Sonos și să îți separi boxele compatibile S1 și S2, nu vei putea grupa boxele între diferite sisteme.

Cum vor fi afectate integrările cu terți de aplicațiile S1 și S2?

Nu anticipăm un impact major asupra Works with Sonos și altor integrări cu terți odată cu introducerea aplicației Sonos S2. Sonos colaborează direct cu partenerii săi pentru a gestiona orice provocări care pot apărea.

Ce tehnologii audio de rezoluție înaltă introduce Sonos?

Nu există nimic disponibil de împărtășit azi, dar noua platformă S2 va putea susține tehnologii audio de rezoluție mai înaltă pentru muzică și home theater.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.